Tilbehør

Køb dit originale Ninebot by Segway tilbehør hos Youride. Vi tilbyder levering lige til døren med PostNord.

Viser alle 8 resultater

Originalt tilbehør til el løbehjul fra Ninebot by Segway.

Vi er leveringsdygtige i originalt tilbehør fra Ninebot by Segway. Noget af det mest solgte er eksempelvis lås til el løbehjul. Vi ved godt, at Ninebot by Segways el løbehjul kan låses via appen, men det forhindrer ikke folk i at tage det med under armen. Derfor er en lås at foretrække, så du kan låse dit el løbehjul fast til noget. Låsen er desuden smart, fordi den ikke kræver nøgle men i stedet en valgfri kode, så du slipper for at bære rundt på en nøgle. Desuden leveres låsen med mount, så den kan monteres direkte på el løbehjulet, så du altid har det med.

Alt tilbehør vi sælger, er originalt fra enten Ninebot by Segway eller Witt. Det betyder at du er sikret et kvalitetsprodukt, som er produceret specifikt til de samme el løbehjul vi sælger. Det betyder også at du er godt sikret ved en reklamationssag, hvor du har 24 måneders fuld reklamationsret.

Tilbehør drejer sig ikke kun om sjov og ballade, det drejer sig også om sikkerhed. Derfor anbefaler vi klart at du køber en hjelm, hvis du ikke allerede har en. Vi sælger en smart hjelm fra Witt, som formår at kombinere både sikkerhed med komfort. Lyt eksempelvis til din yndlingsmusik direkte fra hjelmen, uden at det går ud over trafiksikkerheden.
Vi bliver tit spurgt om det er lovpligtigt at have hjelm på, når man kører på el løbehjul. Det er det ikke, men vi anbefaler det altid, også selvom man er en fantastisk kører, så skal man regne med at det er der mange andre i trafikken som ikke er.

Når du handler for mere end 3.500 kr. samlet, har du mulighed for at købe på afbetaling. Det betyder at det kan være en fordel at tilvælge dit tilbehør allerede når du handler el løbehjul, da du så kan få det hele med på samme afbetalingsordning. 

Alt tilbehør leveres fragtfrit i hele Danmark med PostNord, på alle ordrer over 500 kr. Du kan forvente en leveringstid på 1 – 3 hverdage. 

Indkøbskurv 0

Added to wishlist!