Persondatapolitik

Denne persondatapolitik gælder for:

SWIFTFOX COMMERCE ApS (herefter “vi” eller “os”)
Vestre Havnepromenade 1B, 4
9000 Aalborg

og for den måde vi behandler personoplysninger om vores kunder og samarbejdspartnere (herefter “du” eller “dig”).

Hvilke oplysninger behandles og hvorfor?

Når du handler via vores webshop spørger vi efter almindelige kontaktoplysninger og betalingsoplysninger, for at kunne gennemføre dine køb. Ved et kreditkøb spørger vi også efter CPR-nummer til at kunne verificere at du ikke står i RKI.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev spørger vi efter navn og e-mailadresse, til at kunne sende dig nyhedsbrevene.

Hvornår behandles oplysningerne?

Vi behandler dine almindelige kontaktoplysninger, betalingsoplysninger samt CPR-nummer, når du har færdiggjort din bestilling ved at klikke på knappen “Godkend bestilling” i kurven.

Vi behandler din e-mailadresse og navn med det samme, når du har klikket “Tilmeld” til vores nyhedsbrevsformular.

Hvem vi deler oplysningerne med

Når du foretager et kreditkøb via vores webshop, laver vi et opslag i Experian/RKI på dit CPR-nummer, for at verificere at du ikke står i RKI, som vores handelsbetingelser kræver det.
For at kunne oprette betalingsaftalen deler vi dine kontaktoplysninger med ReePay.
I forbindelse med forsendelsen deler vi dine leveringsinformationer med PostNord.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, bliver dit navn og e-mailadresse delt med Mailchimp.

Alle dine oplysninger bliver udelukkende behandlet via en krypteret forbindelse (SSL), der sikrer at 3-mand ikke kan få fat i dine oplysninger.

Hvor længe behandles oplysningerne?

Vi behandler kun dine oplysninger, så længe vi har et gyldigt formål hermed.

I forbindelse med et kreditkøb, opbevarer vi dine kontaktoplysninger i 10 år efter købet. Dog slettes CPR-nummeret og betalingsoplysninger omgående efter, at du er færdig med at afdrage på dine kreditkøb.
Ønskes dine personoplysninger slettet tidligere, kan dette gøres ved at kontakte os på mail: [email protected]

I forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev, opbevarer vi dit navn og e-mailadresse 1 år efter din afmeldingsdato. Ønskes dine personoplysninger slettet tidligere, kan dette gøres ved at kontakte os på mail: [email protected]

Datasikkerhed

Vi har oprettet helt klare retningslinjer for datasikkerheden, i forbindelse med eventuelle tab eller misbrug af data.

Vores data er beskyttet bag antivirus og firewall. Såfremt der sker et tab eller misbrug, vil disse systemer kunne dokumentere dette.

Skulle vores data blive kompromitteret, vil Datatilsynet blive underrettet omgående – dog senest 72 timer efter tidspunktet for konstateringen af brud på persondatasikkerheden. Alle vores berørte kunder og samarbejdspartnere vil samtidig blive underrettet om bruddet.

Dine rettigheder

Som kunde eller samarbejdspartner hos os, har du altid ret til at få indsigt i, hvilke oplysninger vi har registreret om dig.
Ønsker du at slette eller begrænse behandlingen af disse data, kan dette gøres ved at skrive en e-mail til: [email protected]

Cookies

Når du besøger vores webshop, indsamler vi oplysninger på dig og din færden via cookies. Få mere uddybende viden om dette via vores cookiepolitik her.

Klager

Som kunde eller samarbejdspartner hos os, har du adgang til at klage over behandlingen af dine personoplysninger til Datatilsynet.

Vi anbefaler dog altid at du kontakter os først, hvis der skulle være nogle uklarheder.

Du kan læse mere om din klageadgang på Datatilsynets hjemmeside her.

Indkøbskurv (0)

Added to wishlist!