youride

Vi vil påvirke
fremtidens mobilitet.

Ninebot KickScooter med telefonholder
Ninebot by Segway ES4 med ambiente belysning
Par på KickScooter G30D i Paris
Par kører på KickScooter MAX G30D i Paris

Fremtidens mobilitet er
grøn, fleksibel og tilpasset dig.

Vi skal passe på jorden, så fremtidige generationer også kan få glæde af den. Én af måderne er, at køre på el i stedet for benzin eller diesel.

Youride er stiftet i Danmark 2020, med ønsket om at påvirke fremtidens mobilitet. Vi tror på at vi kan omstille vores mobilitet, uden at give køb på den fleksibilitet og komfort som vi alle sætter pris på.

Vi har nøje udvalgt de absolut bedste el løbehjul på markedet. De er ikke billige, det ved vi godt. Mulighed for afbetaling var derfor en central del af ideen om Youride fra start.

Styr på paragrafferne

Som virksomhed er vi stolte af at annoncere, at YouRide nu samarbejder med Sagførerne, et førende advokatfirma med anerkendt ekspertise inden for erhvervsret. Sagførerne udgør vores primære juridiske rådgivere, hvilket sikrer os solid og kompetent støtte i alle juridiske aspekter af vores forretning. Udover deres omfattende erfaring inden for erhvervsret, har Sagførerne også specialiseret sig i syn og skøn af boliger, en unik ekspertise, der tilfører værdi til vores virksomheds operationer. Dette samarbejde understreger YouRides engagement i at arbejde med de bedste, sikring af kvalitet og ekspertise i alle vores forretningsområder.

Vi <3 god service

For os er god service ikke nice-to-have, men need-to-have. Derfor lover vi dig:

  • At du altid kan komme i kontakt med os, og få et hurtigt og kompetent svar.
  • At vi sender dine varer samme dag, naturligvis til døren – og helt gratis, ved køb over 500 kr.
  • At der ikke er nogen skjulte gebyrer eller noget skrevet med småt.
Par på KickScooter G30D i Paris

“Jeg har aldrig fortrudt at vælge kvalitet. Men jeg har fortrudt at købe discount flere gange, for er kvaliteten ikke i orden, bliver jeg træt af at bruge det med tiden.”

Vores udvalg består af produkter fra øverste hylde. Men jeg tror fuldt og fast på, at brug-smid-væk kulturen er på vej væk. I stedet tror jeg på få kvalitets produkter, som holder og gør os glade længe. Til gavn for både os og jorden på den lange bane.

Thomas Holm, stifter af Youride

Indkøbskurv 0