El løbehjul

Køb de bedste el løbehjul hos Youride. Vi er forhandler af Ninebot by Segway og tilbyder gratis levering samt mulighed for afbetaling på alle vores el løbehjul.

Viser alle 2 resultater

El løbehjul fra Segway

Ninebot by Segway producerer, efter vores mening, verdens bedste el løbehjul. Du får en høj kvalitet og rigtig gode køreegenskaber. Vi har udvalgt deres topmodeller, som alle er lovlige på offentlige veje i Danmark.

Et par på el løbehjul i Paris

El løbehjul regler

  • Hastighed må maksimalt være 20 km/t
  • Der skal være lys og reflekser monteret
  • El løbehjulet skal være CE-mærket

Alle vores modeller er tilladte i trafikken.

Husk også færdselsreglerne. Du skal være 15 år for at køre på offentlige veje. Du skal følge cykelreglerne og dermed også køre på cykelstierne – ikke fortovet. Du skal give tegn og må ikke have en passager med. Promillegrænsen er 0,5 ligesom cykler.

Du behøver ikke have hjelm på, men vi anbefaler det på det kraftigste. 

Forsikring på el løbehjul

Husk at kontakte dit forsikringsselskab, for at tjekke hvordan du er dækket. Det er forskelligt fra forsikringsselskab til forsikringsselskab hvordan du er dækket. Nogle er dækket via ansvarsforsikringen, mens andre kræver en særskilt tillægsforsikring for at være dækket.

Pas på hastigheden

Mange af de el løbehjul som bliver solgt i Danmark, er ulovlige på offentlige veje. Typisk er det hastigheden som er for høj. Vi ser mange som kan køre 25-30 km/t. Det kan godt virke fristende at få den ekstra hastighed, men det kan koste dig rigtig dyrt i længden.

Bliver du stoppet af politiet, vil det koste dig en bøde. Men det værste er, hvis du bliver indblandet i en ulykke. Her kan du risikere at stå med et meget stort erstatningsansvar, da din forsikring måske ikke dækker.

Bedste el løbehjul

Vi får tit spørgsmålet – hvilket el løbehjul er bedst? I forvejen har vi valgt to modeller som vi synes er de bedste, ES2L og MAX G30D. Skal man kåre en vinder blandt disse to, bliver det straks sværere. Det kommer nemlig an på dit behov.

Ninebot ES2L udmærker sig ved en skarp pris, lav vægt (rigtig fedt hvis du skal op af trapper 😉), clean design uden synlige kabler og ambiente belysning. Derudover har den også Cruise Control (Fartpilot), hvilket kan være rart på lange stræk med en statisk fart.

Ninebot MAX G30D udmærker sig ved en ekstrem rækkevidde på 65 km, hvilket er det bedste på markedet, mere komfortabel at køre på grundet de store lufthjul, hurtigere acceleration og bedre bremser. G30D har desuden et rigtig skarpt farvedisplay på instrumentbrættet.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du skal bruge hjælp til at vælge hvilken model der passer bedst til dig 😃.

El løbehjul på afbetaling

Gennem os kan du købe dit nye el løbehjul på afbetaling, hurtigt og nemt. Afbetalingen tilbydes af Youride. Årsagen til at vi tilbyder afbetaling er, at vi gerne vil gøre de bedste el løbehjul tilgængelige for alle.

Du ansøger om finansiering direkte via Youride. Vi tilbyder afbetaling over 36 måneder.

Lejer du i dag el løbehjul, eller bruger du bussen, så kan det være et oplagt valg i stedet at vælge et af de bedste el løbehjul på markedet afbetalt. Typisk bliver din pris for transport ikke dyrere, og efter lånet er betalt ud bliver din transport nærmest gratis – strømmen skal du jo naturligvis stadig betale for 😉.

El løbehjul pris

Der findes en lang række forskellige el løbehjul i alle prislejer på det danske marked. Hos Youride finder du dog ikke discount, men kun topmodellerne fra Ninebot by Segway. 

Når du kigger pris på el løbehjul, skal du også tænke over brugen. Køber du et discount el løbehjul, som ikke kan bruges på offentlige veje, er det jo kun til sjov og ballade. Derudover er discount el løbehjulene oftest så ringe, med slør i styret, dårlig rækkevidde mm. at de som oftest bliver glemt efter noget tid. Vores el løbehjul er godkendte til kørsel på offentlige veje, så du kan bruge det i stedet for bus, metro eller en cykel. Set i det lys, er vores el løbehjul ret billige. I forhold til en cykel, så er der mindre vedligehold. Og du skal ikke køre mange gange i bus, før pengene er tjent hjem.

Hvor tung må jeg være?

Der er en anbefalet maksimal vægt på 100 kg. når du kører på de el løbehjul vi sælger. Bliver el løbehjulet udsat for mere vægt end 100 kg, kan du risikere at el løbehjulet over tid vil få skader og komme til at gå i stykker. I det tilfælde vil reklamationen ikke gælde, så vi anbefaler ikke at du kører på el løbehjulet, hvis din vægt overstiger 100 kg.

Rækkevidde på el løbehjul

Der er meget stor forskel på rækkevidden fra model til model, så det er vigtigt at du vælger det rigtige el løbehjul som har en rækkevidde som passer til dit behov.

Husk at når vi skriver at en rækkevidde er op til x km. så er det taget med udgangspunkt i de perfekte forhold. At opgive en præcis rækkevidde på et el løbehjul er ret svært, for der er en lang række forhold som spiller ind:

  • Hvor meget vægt er der på el løbehjulet? Jo mere vægt, desto mindre vil rækkevidden være.
  • Hvor gammelt er batteriet? Jo ældre batteriet er, desto mindre vil rækkevidden som udgangspunkt være.
  • Hvordan bliver der kørt på el løbehjulet? Vælger du at sætte el løbehjulet i “Sport” og laver hurtige accelerationer, vil batteriet hurtigere løbe tør for strøm. Hvis du omvendt accelererer i fornuftigt tempo og er god til at holde din fart, så kan du køre længere.
  • Hvor kører du henne? Kører du på flad asfast, kan du køre længere end hvis du kører på bakket og ujævnt terræn.
  • Hvordan er temperaturen? Er det eksempelvis meget koldt, vil batteriet have mindre rækkevidde.

Et godt tip til at opnå længere rækkevidde er, at bruge bremsen så lidt som muligt. Forsøg i stedet at trille hen til et rødt lyskryds, så du undgår at spilde energi.

Er det “grønt” at køre på el løbehjul?

Ja, det vil vi absolut mene – men intet er sort/hvidt. Det kommer nemlig meget an på hvad du sammenligner med. At køre på strøm er bedre end benzin og diesel, klart. Men sammenligner du med at cykle (ikke elcykel), så er det bedre for klimaet at du hopper på jernhesten. Derudover så er der forskel på strøm. Noget strøm er nemlig grønnere end andet strøm. Her i Danmark har vi generelt meget miljøvenligt strøm i kontakterne, da vi eksempelvis får meget fra vindmøllerne. Men det ser meget forskelligt ud fra land til land.

Udover selve strømmen, så koster det også noget på klimaregnskabet at producere et el løbehjul. Så jo længere et el løbehjul kan holde, desto bedre for klimaet. Netop derfor sælger vi el løbehjul af høj kvalitet, så vi undgår “brug-smid-væk” kulturen, som er meget skadeligt for klimaet.

Indkøbskurv 0

Added to wishlist!